Fıstıklı Yaş Baklava

Osmanlı mutfağının yeri doldurulamaz tatlarından birisi olan baklava, Sefabey ustalarının on yılları bulan deneyimiyle siz değerli misafirlerimiz için hazırlanır. Tamamen doğal malzemelerden üretilen Fıstıklı Kuru Baklava, dengeli şerbetiyle rahatsız etmez ve bol fıstığıyla sizlere özel üretilir ve paketlenir.

Sefabey Fıstıklı Kuru Baklavasını 90 gün boyunca serin ve kuru ortamda 90 gün boyunca güven içinde saklanabilir.

 

 

 

 


İÇERİK BİLGİLER

Net Ağırlık
Ambalaj Özellikleri
Raf Ömrü
İçindekiler

: 5 kg
: Dökme (Kutu)
: 3 Ay
: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi, buğday nişastası, yumurta, sofra tuzu